Climates Danmark og Decon-X International AS indgår partnerskab

Climates Danmark og norske Decon-X International, firmaet bag den succesfulde desinficeringsmaskine DX1, der fjerner bakterier, virus og sporer i luften, har indgået en aftale om et nyt partnerskab, som gør Climates til ny partner i Danmark. Climates og Decon-X har gennem det seneste år samarbejdet omkring test og godkendelse af teknologien på behandling af skimmelsporer i ejendomme, med stor succes.

Den nye aftale mellem Climates og Decon-X betyder, at Climates fremover kan tilbyde behandlinger med Decon-X produkter til bekæmpelse af skimmelsporer i Danmark. Produktet fjerner også bakterier og virus.

Adm. direktør hos Climates, Signe Steen Risager, lægger da heller ikke skjul på sin begejstring over den nye aftale, som hun ser et stort potentiale i:

”- For Climates er partnerskabet med Decon-X et kæmpe skridt i den rigtige retning i forhold til vores ambition om at være førende indenfor ydelser og rådgivning til indeklimaforbedring i ejendomme. Nu kan vi for alvor gøre en forskel på markedet for at forbedre indeklima og arbejdsmiljø, samt undgå astma og allergiske reaktioner hos danskerne, som følge af skimmelsvampe i ejendomme. Nu er der en løsning på problemet for de danskere, der har fået astma eller har allergiske reaktioner på grund af skimmelsvamp. Vi kan rense luften – uden brug af farlig kemi – og de får et rent og trygt hjem, hvor de kan tåle at opholde sig. Decon-X har nogle spændende produkter i deres portefølje, som vi nu får mulighed for at udbrede kendskabet til i Dannmark. Det er min klare overbevisning, at vi med disse løsninger kan være med til at imødekomme indeklimaudfordringer i danske ejendomme i fremtiden.”

Hos Decon-X, der allerede har stor succes med produkterne på sundhed- og velfærdsmarkedet i Norge, Sverige og Danmark, er der også stor glæde at spore over det nye partnerskab. Adm. direktør Bjørn Platou udtaler:

 

”- Dette er et spænende område og noe som daglig gir plager til mange i Scandinavia. Samarbejdet med Climates er for Decon-X veldig positivt og vil være av stor betydning og for de mange som opplever plager etter skimmelsvampe og sporer. Decon-X vil følge udviklingen i det Danske markedet tett og ser frem til samarbeidet med Climates.”

For yderligere information

 

Signe Steen Risager, adm. direktør, Climates Danmark

Mobil: +45 5020 4010