Om Climates Health Tech

Hos Climates Health Tech nulstiller vi i samarbejde med vores kunder smitterisiko i rum.  Vi leverer teknologi, rådgivning, serviceaftaler og beredskab primært til sundhedssektoren, plejesektoren og fødevareindustrien. Climates har agenturet på desinficeringsteknologien Decon-X i flere lande, der er udviklet af Decon-X og produceret i Norge. I Norge er teknologien meget udbredt i sundheds- og plejesektoren.

Climates stifter Signe Steen Risager har mange års erfaring som adm. direktør i et ejendomsselskab. Hun erfarede i 2015, at teknologien med robotter kan nulstille rum med en mild brintoverilteopløsning til desinficering for bakterier og dermed også skimmelsporer. Signe oplevede Desinficerings effekten i en skimmelramt kælder, som hun ikke selv kunne opholde sig i på grund af kraftige allergiske reaktioner. Resultatet var fantastisk. Efter behandlingen var der intet at mærke og Signe kunne opholde sig i kælderen helt uden gener. Læs hele casen vedr. Royal Copenhagen – Cases.

Herefter besluttede Signe Steen Risager sig for at stifte Climates. Hun ville se om hun kunne gøre en afgørende forskel med rum-desinficering og hjælpe andre mennesker, til at få et liv uden allergiske reaktioner på f.eks. skimmelsvamp i deres boliger eller på deres arbejdspladser. Med studier, test og teknologisk udvikling har selskabet Climates nu fået opbygget et solidt grundlag for anvendelse af teknologien – Både i og udenfor sundheds- og plejesektoren.

Kontakt os for yderligere information eller drøftelse af mulighederne for samarbejde.

Signe Steen Risager

Signe Steen Risager – Stifter og CEO