11.02.2020 – G4S indgår samarbejde med Climates om beredskab til desinficering

G4S udvider beredskabet med desinficering i samarbejde med Climates. Begge parter forventer sig meget af samarbejdet. Climates kan ved hjælp af intelligent robotteknologi, bekæmpe mikroorganismer som bakterier, virus, lugt og skimmelsporer.

Ny teknologi tilbydes landsdækkende

Signe Steen Risager, Climates, mærker en stærkt stigende efterspørgsel på Climates Desinficeringerne, hvorfor Climates har fundet en landsdækkende samarbejdspartner med mulighed for akut beredskab. Særligt tidsfaktoren er efterspurgt til diverse desinficeringsopgaver. ”Har der været brand, fundet skimmelsvamp, eller udbrud af resistente bakterier i en ejendom, kan det få store økonomiske og sundhedsmæssige konsekvenser, hvis der ikke står beredskab klar til at løse opgaven. Med samarbejdet kan vi nu tilbyde denne mulighed i hele Danmark og løsningen er tilgængelig for alle. G4S har døgnvagt, så nu får vi mulighed for at hjælpe vores kunder 24 timer i døgnet”, siger hun.

Forsikringsselskaber kan få desinficeret skadesstedet

”Det er bl.a. kommuner, ejendoms-, FM- og forsikringsselskaber, der drager nytte af Climates desinficeringerne. Ved afrensning af løsøre, kan løsøret i de fleste tilfælde afrenses på blot få timer og endda på selve skadesstedet. Desinficeringen kan også anvendes til endelig behandling af skimmelsvampesager, hvor man dokumenteret kan sikre sig, at alle skimmelsporer er fjernet fra luften og overflader. Det gør, at efterfølgende diskussioner om gener, astma og allergiske reaktioner kan undgås.

Vi har gode resultater på flere plejecentre, skoler og institutioner, hvor vi har været med til at eliminere bakterier eller skimmelsporer. Det har gjort, at de ældre, personalet, elever og lærere har fået et helt rent indeklima efter nulstilling af lokalerne. En Climates Desinficering tager kun fem timer og kan f.eks., spare virksomheder mange ugers eller måneders tabt arbejdsfortjeneste”, udtaler Signe Steen Risager, Climates.

G4S blev imponeret af effekten og potentialet er enormt

G4S fik for første gang øje på potentialet ved Climates Desinficeringerne, da de på Strøget i København efter branden i Illums Bolighus, stod vagt for Georg Jensen ved desinficeringen af butikken. Her oplevede de, hvordan den gennemtrængende lugt af røg var forsvundet helt efter behandlingen. Vel at mærke uden, at beskadige de kostbare varer eller butikkens inventar. ”Det er en løsning, der kan anvendelse mange steder og hvor potentialet er enormt”, udtaler Dennis Rasmussen, G4S.

(Læs mere på G4S hjemmeside)

Har store forventninger til samarbejdet

”Der er ingen tvivl om, at der er mange, der kan få gavn af denne banebrydende teknologi, og her kan vi spille en vigtig rolle ved at gøre den tilgængelig for så mange som muligt”, udtaler Dennis Rasmussen, G4S. G4S har ikke blot et landsdækkende beredskab, men opererer i mere end 100 lande og kan derfor også hjælpe Climates med at få teknologien ud på tværs af landegrænser.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Dennis Rasmussen, National Sales manager, G4S +45 2464 6879 – dennis.rasmussen@dk.g4s.com

Signe Steen Risager, Adm. direktør, Climates – tlf. +45 5020 4010 – ssr@climateshealthtech.dk