Decon-X deltager ved OL i Rio

Den norske OL-roer, Olaf Tufte tager alle midler i brug for at vinde guld ved de kommende Olympiske lege i Rio.

2 uger før afrejsen til Rio fik Olaf Tufte desinficeret sit hjem og sine træningsfaciliteter af Decon-X for at holde bakterier væk, da han er bange for at blive syg. I perioden op til OL skal der trænes ekstra hårdt og det nedbryder immunforsvaret. Olaf Tufte er særligt eksponeret for bakterieangreb i denne periode og tager derfor særlige forholdsregler. Dette gøres ved en Decon-X behandling, men også ved blandt andet at undgå biografbesøg og besøg af gæster der hoster.

Olaf Tufte tager Decon-X med til OL. Roernes OL-lejr i Rio skal desinficeres på samme måde. Alle bakterier skal fjernes. Igennem en lang karriere har Olaf Tufte været udsat for mange forskellige boligstandarder under mesterskaber, hvorfor han nu er meget påpasselig. Boligforholdene under OL i Bejing og London var ikke særlig gode og rengøringsniveauet var meget lavt.

2 gange om året kommer eksperterne fra Decon-X på besøg hos Olaf Tufte for at fjerne alle bakterier i hans bolig. Dette har været praksis siden OL i Beijing 2008. Olaf Tufte har ikke været syg i denne periode. Der er ingen garanti for ikke at blive syg, men det sænker risikoen kraftigt, udtaler Olaf Tufte.

Se artikel her i pdf.

Olaf_Tufte