Samarbejdspartnere

Climates har samlet en bred vifte af yderst kompetente samarbejdspartnere, der har spidskompetencer indenfor indeklimaforbedring i ejendomme, hvorfor Climates altid kan hjælpe dig i den rigtige retning mod en tryggere og sundere ejendom.

Climates har samlet en bred vifte af yderst kompetente samarbejdspartnere, der har spidskompetencer indenfor skader i ejendomme. Samarbejdet inkluderer landets førende indenfor – Skadeservice, Rengøring, Skadedyrsbekæmpelse, Miljørådgivning, Advokater, Rådgivere, Entreprenører og Kloakfirmaer med videre, så I vil være i de tryggeste hænder.

Vi er klar over, at man kan blive syg af at opholde sig i bygningerne med dårligt indeklima og tager derfor henvendelser herom seriøst og løser opgaven professionelt.

Kontakt os for yderligere information eller drøftelse af mulighederne.

Vi samarbejder med Goritas

Goritas er en uvildig rådgivningsvirksomhed med speciale i skader og miljøtekniske stoffer i bygninger.

Gortias-logo

Deres mål er at levere undersøgelser, analyser og rådgivning på højeste faglige niveau og at kommunikerer det på en forståelig og let anvendelig måde. De arbejder til gavn for bygninger og mennesker.

Med baggrund i en både bred og dyb viden om bygninger, biologi og kemi har Goritas en række specifikke ekspertise områder.

Blandt disse ekspertiseområder er særligt fugt og skimmel i bygninger.

Goritas udfører bygningsundersøgelser, og laboratorieanalyser på deres eget laboratorium.

Goritas afholder dele af de kurser der indgår i vores certificeringsforløb og udfører laboratorieanalyser for Climates.

Læs mere om Goritas her

Vi samarbejder med IC-Meter

IC-Meter måler indeklima (temperatur, fugt, CO2 samt støj)

Powered by IC-Meter

IC-Meter måler indeklima (temperatur, fugt, CO2 samt støj) med professionelle sensorer og uploader data hvert 5. minut via GSM mobilnet til ’Cloud’, hvorfra resultaterne hentes online via Smartphone, Tablet og/eller PC eller et åbent API.

IC-Meter Cloud-service er gratis og tilbyder analyser, visualiseringer, rapporter og onlinedata, alt sammen samlet i bygningens ’Black-Box’.

Missionen er at synliggøre og dokumentere indeklima og energi, så samarbejdspartnere kan blive ’Powered by IC-Meter’.
Mvh. Kim Gottschalk
Mobil 93922001
Mail: kg@ic-meter.com
www.ic-meter.com

Vi samarbejder med AB Gruppen

AB Gruppen er Danmarks førende formidler af byggeopgaver og driver de fire portaler: 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk, Ejerportal.dk og Andelsportal.dk.

Hos AB Gruppen er der 35 medarbejdere, der via de fire portaler alle arbejder med at formidle bygge- og renoveringsopgaver. Medarbejdere har meget forskellige baggrunde og arbejder med alt fra service, salg, kommunikation, it og økonomi. De er dog fælles om, at gøre det nemmere for alle danskere at finde dygtige, pålidelige håndværkere, når et bygge- eller renoveringsprojekt skal igangsættes.

Via portalerne formidles også viden fra bolig- og byggebranchen der er relevant for boligejere, andelshavere eller danskere med interesse for energibesparelser og energirenoveringer. Samtidig udgives trykte publikationer: 4 gange om året udgives magasinet Andelsbolig Nyt, som distribueres til landets andelsboligforeninger og løbende udgives publikationen Bygge Nyt.

Har I lyst til at samarbejde med os?

Hvis din virksomhed har en idé til et samarbejde, så vil vi meget gerne høre fra jer.
Udfyld formularen, så vender vi tilbage, så hurtigt som muligt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked