Climates ApS har agenturet på Decon-X til indeklimaforbedring i ejendomme og egne certificerede Decon-X operatører, der udfører landsdækkende behandlinger efter CD365 serviceaftale eller efter akut behov.

Med denne enestående behandlingsteknologi, kan vi blandt andet forbedre indeklima og arbejdsmiljø i institutioner og på arbejdspladser, ligesom det kan være løsningen på problemet for dem, der har fået astma eller har allergiske reaktioner på grund af skimmelsvamp i deres bolig.

Vi kan enkelt og effektivt desinficere løsøre, fly eller træningsfaciliteter m.v. – uden brug af farlig kemi – da lokalet bliver nulstillet for sporer, bakterier og smitte efter bare 5 timer.

Climates er ligeledes førende indenfor behandling af fugt- og skimmelsvampesager, samt bakterieskader i alle typer ejendomme.

Når skaden er sket, så tager vi sagen alvorligt og med rettidig omhu, hjælper vi vores kunder til igen at opnå en sund ejendom.

Har I mistanke om, at der er noget galt i jeres ejendom, så er I velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde at undersøge ejendommen, tage prøver og hjælpe jer trygt videre i forløbet.

Climates har samlet en bred vifte af yderst kompetente samarbejdspartnere, der har spidskompetencer indenfor skader i ejendomme. Samarbejdet inkluderer landets førende indenfor – Skadeservice, Rengøring, Skadedyrsbekæmpelse, Miljørådgivning, Advokater, Rådgivere, Entreprenører og Kloakfirmaer med videre, så I vil være i de tryggeste hænder.

Vi er klar over, at man kan blive syg af at opholde sig i bygningerne med dårligt indeklima og tager derfor henvendelser herom seriøst og løser opgaven professionelt.

Kontakt os for yderligere information eller drøftelse af mulighederne.

Signe Steen Risager
Signe Steen RisagerPartner - Direktør
Henrik Winther Nielsen
Henrik Winther NielsenPartner - Certificeret operatør
Michael Jensen
Michael JensenCertificeret operatør

Kontakt os:

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores behandlinger.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon

    Din besked