Genvej til en ren og sikker ejendom
–  total desinficering af bygning og løsøre

Spar tid og penge – lad Climates desinficere skadestedet.

Er det muligt at fjerne lugt efter røgskader?

Hvordan fjernes skimmelsporer efter fugt- og skimmelsvampeskader?

Tjek vores tidsbesparende behandlinger, der indeholder

  • rensning af løsøre på stedet
  • lugtsanering efter brand eller røgskader
  • endelig eliminering af skimmelsporer i fugt- og skimmelsvampeskader
  • midlertidig desinficering af bygninger, så genhusning kan undgås
  • fjernelse af bakterier efter vand- og kloakskader, samt rotteangreb
  • sikkerhed for aflevering af rene rum ved nybyg ellerrenovering

Lad Climates være jeres foretrukne servicepartner i skadesbehandlingen. Vi kommer efter fast aftale eller ved akut opståede skader, hvor vi leverer en desinficeringsteknologi, der med tør tåge fjerner mikroorganismer som bakterier, virus og dræber skimmelsporer.

Behandlingsmetoden er skånsom, miljøvenlig og resultaterne dokumenteres. Alt inventar kan blive stående, da behandlingen ikke skader møbler, tekstiler eller elektronik. Der anvendes hverken giftige kemikalier eller ozon, og der er ingen skadelige bivirkninger. Mere grundigt og effektivt kan det ikke gøres.

Behandlingen foretages som midlertidig eller afsluttende behandling i skadesforløbet efter endt renovering, og når fugtkilde er fjernet. Behandlingstiden er fem timer, og ejendommen kan tages i brug straks efter behandlingen er afsluttet.

Decon-X DX1 er en avanceret enhed, der benytter en højt udviklet teknologi til desinficering. Den specielt fremstillede dyse danner en tør tåge af Decon-X 520 – desinficeringsvæske, der fjerner uønskede mikroorganismer, som virus, skadelige bakterier og dræber skimmelsporer på en miljøvenlig måde. Decon-X DX1 skaber et trygt og rent indeklima med miljøvenlig kemi, uden giftige kemikalier.

Metoden er veldokumenteret og behandlingen medfører at mikroorganismernes cellevægge ødelægges. Med en Decon-X DX1 behandling opnås en effektiv og grundig desinfektion. Behandlingen kvalitetssikres ved enhedens sensorer, der overvåger processerne og alarmerer operatøren ved afvigelser. Resultatet er et mikrobefrit miljø, hvor mindst 99,9999% af mikrober og sporer er dræbt, (Log-6). Resultaterne fra processen opbevares og dokumenteres elektronisk.
Se eksempler på analyserapporter fra tidligere behandlinger nederst på siden.
Decon-X DX1 placeres i det klargjorte lokale af den certificerede operatør. Alt inventar og teknisk udstyr kan blive i lokalet under behandling. Ved hjælp af enhedens Touch-skærm eller via en iPad startes behandlingen.

Under behandlingsprocessen fyldes lokalet af tør tåge i nøje afstemte cyklusser. Hele behandlingsprocessen
varer 5 timer. Lokalet kan benyttes umiddelbart efter processen er afsluttet og udluftning er foretaget.

Decon-X 521 – desinficeringsvæske, er godkendt og ISO 9001:2015 certificeret

Materialer