Hurtig og effektiv desinficering af institutioner og skoler

Climates tilbyder en effektiv desinfektionsservice til institutioner og skoler, der har løbende behov for at forbedre indeklimaet og eliminere alle potentielle smittekilder i form af bakterier og virus.

Vi desinficerer lokalerne regelmæssigt og efter behov. På blot fem timer fjerner vi alle smittekilder i ethvert rum, også fra garderober, inventar og legetøj.

De institutioner, der benytter sig af vores desinficeringsservice, opnår et markant mindre sygefravær blandt personale, børn, elever og forældre.

En abonnementsordning indeholder årligt:

  • fire regelmæssige desinficeringer af alle lokaler
  • et ekstra akut tilkald ved fx udbrud af Norovirus

Climates udfører også akutte og enestående behandlinger efter behov.

En fugt- og skimmelsvampeskade i en del af institutionen behøver således ikke betyde en total lukning af hele bygningen og at børn og personale skal flyttes til andre lokationer, da vi kan udføre en midlertidig behandling, der dræber skimmelsvampen og stopper spredningen af sporer.

En renovering kan dermed gennemføres i den angrebne del af institutionen uden at personale, børn eller elever udsættes for sundhedsfare.

Lad Climates være jeres foretrukne servicepartner. Vi leverer en desinficeringsteknologi, der med tør tåge fjerner mikroorganismer, som bakterier, virus og dræber sporer, herunder skimmelsporer.

Behandlingsmetoden er skånsom, miljøvenlig, og resultaterne er videnskabeligt dokumenterede. Alt inventar kan blive stående, da behandlingen ikke skader møbler, tekstiler eller elektronik. Der anvendes hverken giftige kemikalier eller ozon, og der er ingen skadelige bivirkninger. Mere grundigt og effektivt kan det ikke gøres.

Decon-X DX1 er en avanceret enhed, der benytter en højt udviklet teknologi til desinficering. Den specielt fremstillede dyse danner en tør tåge af Decon-X 520 – desinficeringsvæske, der fjerner uønskede mikroorganismer, som virus, skadelige bakterier og dræber skimmelsporer på en miljøvenlig måde. Decon-X DX1 skaber et trygt og rent indeklima med miljøvenlig kemi, uden giftige kemikalier.
Metoden er veldokumenteret og behandlingen medfører at mikroorganismernes cellevægge ødelægges. Med en Decon-X DX1 behandling opnås en effektiv og grundig desinfektion. Behandlingen kvalitetssikres ved enhedens sensorer, der overvåger processerne og alarmerer operatøren ved afvigelser. Resultatet er et mikrobefrit miljø, hvor mindst 99,9999% af mikrober og sporer er dræbt, (Log-6). Resultaterne fra processen opbevares og dokumenteres elektronisk.
Se eksempler på analyserapporter fra tidligere behandlinger nederst på siden.
Decon-X DX1 placeres i det klargjorte lokale af den certificerede operatør. Alt inventar og teknisk udstyr kan blive i lokalet under behandling. Ved hjælp af enhedens Touch-skærm eller via en iPad startes behandlingen.

Under behandlingsprocessen fyldes lokalet af tør tåge i nøje afstemte cyklusser. Hele behandlingsprocessen
varer 5 timer. Lokalet kan benyttes umiddelbart efter processen er afsluttet og udluftning er foretaget.

Decon-X 521 – desinficeringsvæske, er godkendt og ISO 9001:2015 certificeret

Decon-X